Betaling, spaarpunten, transport & retour

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken heeft u bij Expoland diverse mogelijkheden om te betalen. U kunt ook kiezen om achteraf te betalen.

Bank gegevens:

IBAN: NL60 KNAB 0254 9799 12

BIC: KNABNL2H

BTW nummer: NL 1462 68 283 B01


Spaarpunten bij ExpoLand

(1 spaarpunt is €1,- )
Bij ExpoLand zijn we dankbaar voor iedere bestelling en hopen we op een langdurige samenwerking. Dat belonen wij door middel van spaarpunten die automatisch worden toegekend na een bestelling. Bij uw volgende bestelling kunt u ze tijdens het afrekenen verzilveren voor korting. Op een beurswand van € 800,- krijgt u bijvoorbeeld al € 23,- tegoed aan spaarpunten! Op acties en aanbiedingen kunt u wel spaarpunten gebruiken, maar ze leveren geen spaarpunten extra op.


Transportkosten

Binnen Nederland:

U betaalt voor bestellingen onder €175,- een bedrag van €12,- aan transportkosten. Bestellingen boven dit bedrag worden Franco geleverd. *

Buiten Nederland, binnen Europa:

U betaalt voor bestellingen buiten Nederland, binnen Europa een bedrag van €39,- aan transportkosten. *

Overig:

Op aanvraag

* Mits uw opmaak op tijd is aangeleverd, zo niet dan kunnen wij in sommige gevallen (in overleg) spoed-transportkosten berekenen).


Retourneren

De producten van ExpoLand worden speciaal voor u geproduceerd. Retourneren bij Expoland is daarom uitsluitend mogelijk wanneer Expoland in gebreke is. Dat wil zeggen; schade, productiefouten of een verkeerde levering. Wij zijn niet aansprakelijk voor fouten in uw opmaak noch voor een verkeerd besteld product van uw zijde. Uiteraard zijn wij te allen tijde bereid om u zo goed mogelijk te helpen en eventuele problemen op te lossen. In geval van schade of foutief geleverde producten zijn de transportkosten voor onze rekening. U kunt een retour aanvragen door in te loggen op uw account en de betreffende bestelling te selecteren. Raadpleeg onze algemene voorwaarden voor meer informatie.