Over ExpoLand

Welkom bij ExpoLand! Full-service specialist in presentatiemateriaal.
Gemak, optimale service, de beste kwaliteit en scherpe prijzen.

Full Service

Met de Expoland webshop bent u altijd voorzien van kwaliteitsproducten wanneer u snel iets nodig heeft. Wij verzorgen daarnaast ook maatwerk-producten en producten op aanvraag (bijvoorbeeld beursmeubels), grafisch ontwerp, drukwerk en standbouw (kijk voor standbouw op www.showexpo.nl) op locatie binnen heel Europa. Daarnaast kunnen wij indien gewenst alle bijkomende zaken regelen, zoals het aanvragen van water, elektra, opmaak, internet, enzovoorts. Ook de contacten met eventuele derde partijen nemen wij voor u uit handen, zodat u echt nergens meer omkijken naar heeft en u zich goed kunt voorbereiden op de beurs.


Kwaliteit

Omdat afbeeldingen op het internet er allemaal ongeveer hetzelfde uitzien lijkt de prijs vaak het enige verschil, maar er zijn juist zeer belangrijke verschillen in de kwaliteit van presentatiemateriaal waar we bij ExpoLand extra goed op letten. Zo weet u zeker dat de bouwkwaliteit, het printmateriaal en de verpakking uitsluitend van de beste (en geteste) kwaliteit zijn.

Afspraak

ExpoLand heeft geen showroom, maar uiteraard kunnen wij op afspraak wel het een en ander aan u laten zien. Bij ons of bij u!

Heeft u vragen of wilt u eens kennismaken? Wij maken graag een afspraak om u meer te vertellen.


ExpoLand / ShowExpo

Industrieweg 3k

(Bezoek op afspraak)

info@expoland.nl

+31(0)79 747 0003

KVK: 27306511

BTW: NL 1462 68 283 B01